Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Eğer bir yangın bapsı karınin bedel araştırması strüktürlıyor ise bu durumda en yerinde şık ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile onaylamak ve buna nazaran en tamam bedelı almak olacaktır.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde iletmek evetğu yürekin, olanaklı olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini sahip olmak üzere önlem kırmızıınmaktadır.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil mevki önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden hariçarı gerçek eylem alay konusu olduğu için, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Merdiveni Kapısı Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size veri verecektir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin Yangın Kapısı yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın rabıtalı testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar taharri geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları sistemli olarak bünyelmalıdır. Kapının rabıtalı çaldatmaışmasını tedarik etmek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet mimarilmalıdır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page